Trabzonspor Karagümrük’e sadece bir kez yenildi

Trabzonspor Fatih Karagümrük’e bugüne kadar sadece bir kez mağlup oldu.

Trabzonspor Karagümrük’e sadece bir kez yenildi

Trabzonspor, Süper Lig’in 10. Haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Bordo mavililer rakibine bugüne kadar sadece bir kez mağlup oldu.

29.10.2023 Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mehmet Kısal yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Burak Şeker olacak. Karşılaşma saat 16.00’de başlayacak.

SADECE BİR KEZ KAYBETTİ

Trabzonspor ile Fatih Karagümrük bugüne kadar 11 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda 1 kez Fatih Karagümrük kazanırken 8 kez Trabzonspor kazandı. 2 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. İstanbul’da oynanan 6 karşılaşmada 4 kez Trabzonspor, 1 kez fatih Karagümrük kazandı. 1 kez ise taraflar sahadan galibiyetle ayrıldı.

Trabzonspor, Karagümrük’e sadece 1 kez, 28.12.2022 tarihinde İstanbul’da oynanan karşılaşmada 4-1 mağlup oldu. İki takım en son 22.05.2023 tarihinde Trabzon’da oynanan maçta karşı karşıya geldi. Bu müsabakayı 4-1 Bordo mavililer kazandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler