Trabzonspor - Karagümrük kupa maçı tek maç mı? Kazanan finale mi çıkacak?

Trabzonspor ile Fatih Karagümrük, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya dair detaylar haberimizde.

Trabzonspor - Karagümrük kupa maçı tek maç mı? Kazanan finale mi çıkacak?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final turunda İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

Trabzonspor ile Fatih Karagümrük arasında 24 Nisan Çarşamba (bugün) Papara Park'ta oynanacak olan müsabaka 20.30'da başlayacak.

Trabzonspor'un Karagümrük'ü konuk edeceği mücadelede hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ve Süleyman Özay yapacak. 4. hakem ise Mehmet Türkmen olacak.

ts-11.jpg

Trabzonspor - Karagümrük maçı tek maç mı?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final turundaki eşleşmeler çift maç eleme usulüne göre oynanacak. Buna göre Trabzonspor ile Karagümrük arasındaki mücadelenin rövanşı da bulunuyor. İki takım arasındaki eşleşmede ilk mücadele Trabzon'da, ikinci mücadele ise İstanbul'da oynanacak.

Türkiye Kupası yarı final turunda deplasman golü var mı?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun daha önce aldığı karara göre, Türkiye Kupası'nda artık deplasman golü kuralı uygulanmıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor