Trabzonspor KAP'a bildirdi! SOSA...

Trabzonspor Sosa anlaşmasını duyurdu...

Trabzonspor KAP'a bildirdi! SOSA...

Trabzonspor sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Jose Sosa'nın bonservisini aldı.

KAP'a yapılan açıklamada Profesyonel futbolcumuz Jose Ernesto Sosa' nın kulübümüze transferi hususunda, şirketimiz ile A.C. Milan arasında yapılan sözleşmenin ilgili maddesi gereği, oyuncunun kulübümüze kesin transferi gerçekleşmiştir." ifadeleri kullanıldı.

HABER61 DUYURMUŞTU

Milan ile sezon başına yapılan kiralık sözleşmesinin UEFA'nın uyguladığı Mali Fair Play kurallarına uymak için yapıldığını Haber61 okurlarına daha önce duyurmuş ve Sosa'nın takımda kalacağını yazmıştı. Bordo mavililer sezon başında İtalyan ekibine kiralama bedeli olarak 1 Milyon 350 Bin Euro öderken ve bonservisin de alınmasıyla 3 Milyon 400 Bin Euro daha ödenecek.

Öte yandan ilk yarıda Trabzonspor'dan 1 Milyon 620 Bin Euro kazanan Sosa, anlaşma gereği ikinci dönem de aynı rakamı alacak. Sonrasında ise 2018-19’da yıllık 3.320.000 Euro 2019-20’de 3 Milyon 240 Bin Euro alacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
55 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler