Fırtına Kampı Noktaladı: Rota Makedonya

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği 20 günlük Avrupa turunu tamamladı. Almanya etabını bitiren bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi'ndeki kritik Rabotnicki sınavı için yarın Lüksemburg üzerinden Üsküp'e uçacak.
Fırtına Kampı Noktaladı: Rota Makedonya

Trier kentinde gerçekleştirilen ikinci etap kamp çalışmaları, Almanya'nın bölgesel lig ekiplerinden Eintracht Trier ile yapılan hazırlık karşılaşmasıyla resmen sona erdi. Yoğun geçen idman temposunun ardından teknik heyet, oyuncuların enerji depolaması için bugün takıma tam gün izin verdi. Bordo-mavili kafile, kampın yorgunluğunu üzerlerinden atarak yarın başlayacak olan Avrupa yolculuğuna odaklandı.

Avrupa Mesaisi Başlıyor: Rota Üsküp

Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rabotnicki ile oynayacağı ilk maç için yarın sabah saatlerinde hareket edecek. Kafile, konakladıkları Trier'den 40 kilometre uzaklıktaki Lüksemburg Havalimanı'na geçecek. Buradan özel uçakla Makedonya'nın başkenti Üsküp'e uçacak olan Trabzonspor, maç saatine kadar burada kampa girerek son taktik provalarını gerçekleştirecek.

20 Günlük Yoğun Hazırlık Dönemi

Bordo-mavililer, yeni sezona fiziksel ve taktiksel açıdan hazır girebilmek adına Avrupa'da toplam 20 günlük bir mesai harcadı. Hazırlıkların ilk halkası 3-13 Temmuz tarihleri arasında Hollanda'nın Arnhem kentinde yapıldı. Kısa bir aranın ardından 18-28 Temmuz tarihlerinde Almanya'da ikinci etap kampını tamamlayan ekip, iki farklı ülkede gerçekleştirdiği kondisyon ve uyum çalışmalarıyla yeni sezon öncesi form tuttu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.