Trabzonspor kamp öncesi iki transferi bitirmek istiyor
Trabzonspor’da transfer çalışmalarında yeni bir dönem başladı. Bordo-mavili ekipte ekonomik tablo, ödeme planları ve yeni transfer maliyetleri nedeniyle yavaş ilerleyen süreç, Felipe Augusto’nun Zenit’e transferiyle yeniden hareket kazandı. Bordo-mavililer, Augusto transferinden gelecek gelirle birlikte hem ekonomik hem de kadro planlaması açısından rahatladı.
Öncelik iki bölgeye verildi
Trabzonspor’un transferde önceliğini sağ kanat ve santrfor bölgelerine verdiği öğrenildi. Teknik heyetin 6 Temmuz’da başlayacak kamp öncesinde kadro yapısını büyük ölçüde netleştirmek istediği belirtildi. Yönetimin de bu doğrultuda hafta başından itibaren görüşmelere ağırlık vereceği ifade edildi.
Fatih Tekke’nin beklentisi dikkate alındı
Felipe Augusto’nun ayrılığı sonrası santrfor hattı için farklı isimler gündeme geldi. Sağ kanat transferinde ise teknik direktör Fatih Tekke’nin beklentilerine uygun bir oyuncu üzerinde durulduğu aktarıldı. Trabzonspor’da önümüzdeki günlerin transfer açısından hareketli geçmesi bekleniyor. Yönetimin kamp sürecine eksik bölgeleri tamamlamış şekilde girmek istediği kaydedildi.


