Trabzonspor kaleyi kapatamıyor

6 maçta kalesinde toplamda 13 gol gören Trabzonspor’da 3 kaleci de kalesini gole kapatamadı.

Trabzonspor kaleyi kapatamıyor
Süper Lig’in ilk 6 haftasında 3 kalecinin de forma şansı bulduğu Trabzonspor kalesini gole kapatamadı.

Ligin ilk 6 haftalık bölümünde 2’şer galibiyet, beraberlik ile mağlubiyet alarak 8 puan toplayan ve zirvenin 8 puan gerisinde 9’ncu sırada yer alan bordo mavililerde, kaleciler Onur Recep Kıvrak, Esteban Alvarado ve Uğurcan Çakır sezona iyi başlayamadı. 6 maçta kalesinde toplamda 13 gol gören Trabzonspor’da 3 kaleci de kalesini gole kapatamadı.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDILAR

Bordo mavililerde 3 maçta 270 dakika süre alan Onur 6 gol, 3 maçta 226 dakika sahada kalan Esteban 4 gol ve 1 maçta 45 dakika görev yapan Uğurcan ise kalesinde 3 gol görerek beklentilerin altında kaldı. Trabzonspor’da Uğurcan ilk kez Süper Lig’de bir maçta görev alırken, 2016-17 sezonunda ligde toplam 3 maçta 225 dakika süre alan Esteban ise yeni sezonda ilk 6 haftada geçen sezonki görev süresine ulaştı ancak bu zaman diliminde kalesinde daha çok gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler