Trabzonspor kadroyu eritmeye çalışıyor

Bordo mavililer kadrodaki futbolcu sayısını düşürmenin yollarını arıyor

Trabzonspor kadroyu eritmeye çalışıyor
Kadrodaki oyuncusu sayısı 29’a ulaşan Trabzonspor’da yönetimin oyuncu sayısını azaltmak için çalışma başlatıldı. 2016-17 sezonunu 25 kişilik oyuncu kadrosu ile tamamlayan bordo mavililerin özellikle yeni sezonda da takımda düşünülmeyen Aykut Demir, Sefa Yılmaz ve Luis Ibanez gibi isimler ile yollarını ayıracağı, bazı genç oyuncuların da gelişimini hızlandırmak için farklı takımlara kiralanabileceği belirtildi.

TRANSFERLERLE SAYI YİNE ARTACAK

Transfer çalışmalarını da sürdüren ve 3 oyuncuyu daha renklerine bağlamayı planlayan Trabzonspor’da yeni transferlerin de katılmasıyla kadrodaki oyuncu sayısı 32'yi bulacak. Teknik direktör Ersun Yanal ve yönetimin ortak kararla yeni sezonda genç oyuncularla birlikte kadrodaki oyuncu sayısını 23-24'e indirmeyi hedeflediği ve bu noktada da çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor