Trabzonspor kadro şişkinliğini azaltacak

Transferden önce hedef kadro şişkinliğini gidermek

Trabzonspor kadro şişkinliğini azaltacak
 Süper Lig'de ara transfer döneminde 2-3 takviye yaparak kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor'un, öncelikli olarak kadro şişkinliğini azaltmayı hedeflediği belirtildi.

Bordo-mavili takımda göreve geldikten sonra kadro şişkinliği ve aynı bölgelerdeki oyuncu fazlalığı nedeniyle bu konudaki rahatsızlığını dile getiren teknik direktör Rıza Çalımbay'ın, devre arası transfer döneminde öncelikle iç transferin çözüme kavuşturulmasını istediği öğrenildi. Yönetimle transfer konusunda görüşmelerini sürdüren Çalımbay'ın, kadro şişkinliğinin önüne geçilmesi gerektiği ve daha sonra dış transfere odaklanılması gerektiği yönünde görüş bildirdiği kaydedildi.

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

UEFA Finansal Fair Play kriterleri kapsamında da yükümlülükleri bulunan Trabzonspor'da yönetimin de mevcut kadrodaki oyunculara gelecek teklifleri değerlendirmeye hazırlandığı ifade edildi. Özellikle takımda fazla forma şansı bulamayan oyuncular için gelecek tekliflere açık olduğu, bu konuda çalışmaların da başlatıldığı bildirildi. Bordo mavililer, kadro şişkinliğini azalttıktan sonra devre arasında 2 ya da 3 takviye yapmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler