Trabzonspor Kadın Futbol Takımı lideri elinden kaçırdı! Son dakikada yıkıldı!

Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nin 22. haftasında sahasında lider Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Bordo-mavililer, 10 kişi tamamladığı maçta galibiyeti uzatma dakikalarında kaçırdı.
Trabzonspor Kadın Futbol Takımı lideri elinden kaçırdı! Son dakikada yıkıldı!

Karşılaşmanın ilk bölümünde iki takım da kontrollü bir oyun ortaya koyarken, Trabzonspor adına kırılma anı 40. dakikada yaşandı. Bordo-mavili ekipte Amira Ould Braham kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Eksik kalmasına rağmen mücadeleden kopmayan Trabzonspor, taraftarı önünde güçlü rakibine karşı dirençli bir görüntü sergiledi.

NATALİA UMUTLANDIRDI

Karşılaşmanın 83. dakikasında sahneye çıkan Natalia Oleszkiewicz, kaydettiği golle Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Bordo-mavililer, zorlu mücadelede 10 kişiyle bulduğu bu golle galibiyete çok yaklaştı. Trabzonspor’un galibiyet umutları ise uzatma dakikalarında sarsıldı. Fenerbahçe, 90+1. dakikada Andrea Staskova’nın golüyle skora denge getirdi ve mücadele 1-1 tamamlandı. Bu sonucun ardından liderliğini sürdüren Fenerbahçe puanını 62’ye yükseltti. Trabzonspor Kadın Futbol Takımı ise haftayı 51 puanla kapattı.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.