Trabzonspor kader virajında

 Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ve Sivasspor maçlarıyla birlikte üst üste deplasmana çıkacak olan Trabzonspor zorlu viraja giriyor. Karadeniz ekibi iki deplasman maçında 6 puan çıkartarak kötü gidişe dur demenin planlarını yapıyor.   Yaptığı tra

Trabzonspor kader virajında

 Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ve Sivasspor maçlarıyla birlikte üst üste deplasmana çıkacak olan Trabzonspor zorlu viraja giriyor. Karadeniz ekibi iki deplasman maçında 6 puan çıkartarak kötü gidişe dur demenin planlarını yapıyor.

 
Yaptığı transferlerle yeniden yapılanmaya giden Trabzonspor, şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda son üç haftada sırasıyla Galatasaray, Osmanlıspor ve Konyaspor'a yenilerek hayal kırıklığı yaşattı. Yaşadığı puan kayıplarının yanı sıra hakem hatalarıyla da karşı karşıya kalan bordo-mavililer sıkıntılı günleri deplasmanda oynayacağı maçlarla atlatmayı planlıyor. Ligde puan kaybına tahammülü olmayan Trabzonspor, iki maçtan 6 puan çıkartarak yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yaparken, Mersin İdman Yurdu ve Sivasspor maçları bordo-mavililerin bu yılki kaderini belirlemede de önemli rol oynayacak.

19 Ekim'de Mersin İdmanyurdu deplasmanına çıkacak olan Trabzonspor, 24 Ekim'de Sivasspor'a konuk olacak. Söz konusu iki maçtan 6 puan hedefleyen Karadeniz ekibi, zorlu virajı galibiyetlerle atlatıp taraftarıyla da yeniden barışmak istiyor. Ligde üst üste aldığı başarısız sonuçların ardından, kredisini tüketen bordo-mavilileri lige yeniden sarılma adına söz konusu maçlara mutlak galibiyet gözüyle bakıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler