Trabzonspor Kaddouri için bastırıyor!

Trabzonspor için bir iddia da İtalyan basınından geldi. Napoli'de foma giyen Kaddouri için bordo mavililerin ısrarcı olduğu yazıldı

Trabzonspor Kaddouri için bastırıyor!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor ara transfer dönemi kapanmadan önce son hamlelerini yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Muharrem Usta'nın geçtiğimiz günlerde iki transfer daha yapmak için çalıştıklarını söylemesinin ardından bir çok isim bordo mavililerle anılmaya başladı. "Mehmet Ekici'nin pozisyonunda aynı onun durumunda olan bir futbolcuyla anlaşmak üzereyiz" diyen Usta'nın bu sözlerinin ardından ilk akıllara gelen isim Napoli'de forma giyen Omar El Kaddouri oldu. İtalyan ekibinde sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve bu sezon yalnızca 5 karşılaşmada şans bulabilen Kaddouri ile alakalı İtalyan basınında da bir çok haber yayınlandı.

Son olarak yayınlanan haberlerde Trabzonspor'un Eylül ayından bu yana Cezayirli oyuncu için ısrarlı olduğu vurgulanırken Napoli'nin de oyuncuyu elden çıkarmaya sıcak baktığı kaydedildi. Ancak futbolcunun henüz bu transfer için ikna edilemediği yazıldı. Ayrıca Kaddouri için Bologna ve Empoli'nin de devreye girdiği ve yetenekli oyuncunun kısa süre içerisinde kararını açıklayacağı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor