Trabzonspor kaç transfer yapacak? Çalımbay açıkladı!

Çalımbay’dan transfer açıklaması! En az..

Trabzonspor kaç transfer yapacak? Çalımbay açıkladı!
Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Türkiye Kupası'ndfa oynanacak olan Konyaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenliyor.

EN AZ 3 TRANSFER

Çalımbay en az 3 transfer yapılması gerektiğini belirterek “Bizim oyuncuya ihtiyacımız olduğu gerçek.“ ifadelerini kullandı.

Cuma günü Muharrem Usta ile konuşacağını belirten Çalımbay şu ifadeleri kullandı.

“Ama kulübümüzün maddi açıdan sıkıntısı varsa kesinlikle yapmayacağız. Eğer yapabilirsek bizim alacağımız oyuncu en az 3 olur. Onu da çok dikkatli şekilde yapacağız. Geldiğimizden beri maç seyrediyoruz. Mehmet Yılmaz şuan Mısır'da ondan rapor alacağız. Başkanla görüşmeler yaptık. Cuma günü başkanla yüz yüze konuşup bazı şeyleri açıklamam gerekiyor. Mevcut oyuncularımız içinde alacakları olan varsa kesinlikle transferi düşünmüyorum. Mevcut arkadaşlarımız içinde oynamadığı için çok rahatsız olan arkadaşlar var onlar oynayacakları yerlere gidebilirler. Transfer yapsakta yapmasak da kulübümüzün faydası için olacak.”

ANATLARI DONATMALIYIZ


Mas'ın durumuna göre bir transfer kesinlikle yapılacaklarını belirten Çalımbay,  "Bizim Rodallega ve N'doye oynamadığında saha içinde Burak'tan başka golcümüz yok. Tek forvette herşeyimizi Burak'a dayamışız. Kanatlarda ona destek olacak isimler laazım. Baktığınız zaman hep ona yüklenmişiz. Onun dışında bir tek Yusuf var. O nedenle orada kanatlarda top taşıyacak, özellikle Burak'a top taşıyabilecek isimlerle oraları donatmamız gerekiyor.

Bizim ilkyarıda istediğimizi alamadığımız arkadaşlarımız var. İki yerde birden gideceğiz. Hem lig hem de kupa var. O nedenle bu arkadaşları da kazanmamız gerekiyor. Biz saha dışı olayları daha iyi duruma getirebilirsek saha içi daha iyi olacak. Bir oyuncunun yalandan ısınmaya gitmesi saha içini etkiliyor. Herkes devre arasında gidebilir. Oynamak istemiyorum diyen gidebilir kalmak istiyorum diyen kalır ama görevini yapmak zorundadır. Kimse burada bedava oynamıyor. Herkes burada birşeyler alıyor. Bunun karşılığını vermek zorundalar. Kimsenin parası Trabzonspor'da kalmaz. Herkes aldığı paranın karşılığını vermek zorunda."
ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor