Trabzonspor kaç transfer yapacak? Başkan Doğan’dan flaş açıklama

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kaç transfer yapacakları ile ilgili konuştu.

Trabzonspor kaç transfer yapacak? Başkan Doğan’dan flaş açıklama

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaç transfer yapacakları konusunda açıklamalarda bulunan Doğan, “İlk etapta 6, 7 transfer öngörüyoruz. Bu sayı aşağı yukarı değişebilir” dedi.

Başkan Doğan şu ifadeleri kullandı;

“Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın kaç transfer istediğiyle ilgili soruyu Doğan, "Hocamız gerçekten çok ciddi bir çalışma yürütüyor. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. Her şey çok ciddi, sık elenip sık dokunduğu için anlaşmalar yapsak da biz bunu dışarıya aktarmıyoruz. İlk etapta 6, 7 transfer öngörüyoruz. Bu sayı aşağı yukarı değişebilir. Biz sürekli kendisiyle görüşüyoruz. Transferler gelmeye başladıkça, hocamız takımın durumunu kampta gördükçe, bize ne dönüş yapıyorsa, bizden ne talebi oluyorsa, Trabzonspor Yönetim Kurulu da bu talepleri yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacaktır"

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler