Trabzonspor kabusu bitirmek için sahaya çıkacak

Trabzonspor bu sezon ilk istanbul galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Trabzonspor kabusu bitirmek için sahaya çıkacak

Trabzonspor bu sezon İstanbul ekipleriyle oynadığı 5 maçı da kaybetti Son İstanbul temsilcisi Karagümrük’ü yenip kötü seriyi bitirmek istiyor.

Karadeniz Fırtınası geçtiğimiz sezon İstanbul kulüplerine karşı başarılı maçlar çıkarmıştı. Bu yıl ise tam tersi bir tablo çiziyor. Bordomavililer, Süper Lig'de bulunan 6 İstanbul temsilcisinin 5'iyle karşı karşıya geldi. Bu maçların tamamını kaybetti. Trabzonspor sezonun ilk haftasında Beşiktaş'a 3-1 yenildi. 5. hafta Başakşehir'e 2-0, bir sonraki hafta Fenerbahçe'ye 3-1 kaybeden Fırtına kötü gidişatını sürdürdü. 7. hafta da bu defa 3-1 öne geçtiği karşılaşmada Kasımpaşa'ya 4-3'lük skorla boyun eğdi. Bordo-mavililer son olarak Şenol Güneş Stadı'nda Galatasaray'a 2-0 kaybetti. Fırtına, 2021'in ilk maçında İstanbul'un son temsilcisi Karagümrük'ü mağlup ederek kötü serisini sonlandırmayı hedefliyor.

5 GOL ATIP 14 GOL YEDİ
Fırtına, İstanbul ekipleriyle bu sezon çıktığı 5 maçta rakip ağları 5 defa sarsabildi. Kalesinde ise 14 gol gördü. Karagümrük mücadelesiyle birlikte bu kötü istatistikleri düzeltmeye çalışacak.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor