Trabzonspor kabusa son verdi

Trabzonspor bu sezon ilkkez 2 maç üst üste kazanırken 8 maçlık deplasman hasretine son verdi.

Trabzonspor kabusa son verdi
Süper Ligin 13. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşan Trabzonspor, 220 günlük dış saha galibiyet özlemine yeni hocası Rıza Çalımbay’la son verdi. Bordo-mavililer, Çalımbay yönetiminde, Sivasspor, maçından galibiyetle dönerek  bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanmış oldu. 

Süper Lig'de bugün Sivasspor ile karşılaşan Trabzonspor, deplasman galibiyeti özlemini yeni hocası Rıza Çalımbay ile giderdi. Çalımbay, yönetiminde ligde oynadığı son 4 maçta 2 galibiyet, 1’er beraberlik ve mağlubiyet alan bordo-mavililer yeni bir ivme yakaladığı yeni hocasıyla dış sahada yaşadığı 8 maçlık kabusa da nihayet son vermiş oldu.

Rakip sahalarda geçtiğimiz sezonla birlikte 220 gündür kazanamayan Trabzonspor, en son galibiyetini 2016-2017 sezonunun 28. haftasında oynanan Antalyaspor maçında elde etmişti. Söz konusu dönemde Akdeniz temsilcisini 3-0 ile geçen Trabzonspor, bu maçın ardından ligde dış saha galibiyeti elde edememişti

8 MAÇTIR DIŞARIDA KAZANAMIYORDU

Trabzonspor, dış sahada oynadığı son 8 maçta 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Geçtiğimiz sezon dışarıda oynadığı Adanaspor ve Fenerbahçe maçlarından 1-1'lik skorlarla ayrılan bordo-mavililer, bu sezon ise Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş maçlarından 2-2'lik, Kayserispor deplasmanında ise golsüz beraberlikle dönerken, Göztepe'ye 3-2, Evkur Yeni Malatyaspor'a da 1-0 mağlup oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler