"Trabzonspor iyi takım ama..."

Selçuk'tan Trabzonspor değerlendirmesi

"Trabzonspor iyi takım ama..."
Trabzonspor'un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği'nde Selçuk Şahin maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu

Selçuk Şahin dün yapılan antrenmanın ardından açıklamalarda bulundu. Selçuk “Trabzonspor istediği pozisyonda değil. Onlar da bu maçta kazanmak için her şeyini ortaya koyacaktır. Bana göre iyi bir takım, iyi bir kadro ama sonuca yansıtamadılar. Bizim için zor bir maç olacak. Kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Kazanarak hedefimiz olan üst sıralara yaklaşmak istiyoruz. İnşallah istediklerimizi sahaya yansıtarak kazanırız. Hakem hataları oluyor. Nasıl futbolcular hata yapıyorsa onlar da hata yapıyor. Trabzonspor için bu şekilde maçlar oldu. Olmadı diyemeyiz. Ama her takım için hakem hataları oluyor. Umarım maçı yönetecek hakem arkadaşımız hatasız bir maç yönetir. Biz kesinlikle hak etmediğimiz bir üç puan almak istemiyoruz. Umarım adaletli bir maç olur ve kazanırız.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor