"Trabzonspor iyi işler çıkaracak"

Gençağa Meriç takımdan umutlu olduklarını söyledi

"Trabzonspor iyi işler çıkaracak"
Spor Toto Süper Lig’in 6’ıncı haftasında Cumartesi günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’un Genel Sekreteri Gençağa Meriç, teknik direktör Ersun Yanal ve futbolculara güvendiklerini belirterek, "Bu takım iyi işler çıkaracak" dedi.

Genel Sekreter Gençağa Meriç,  yaptığı açıklamada takımdaki arkadaşlık ortamının çok iyi olduğuna dikkat çekti, "Atiker Konyaspor maçında da bunun ışığını gördük. Mücadele eden bir takım izledik. Takım içerisinde iyi bir arkadaşlık ortamı var. Cumartesi günü Kardemir Karabükspor ile karşılaşacağız. Aynı mücadeleyi bu maçta da bekliyoruz” diye konuştu.

"İYİ BİR TAKIM KURDUK"

İyi bir takım kurduklarını söyleyen Meriç, "Bu takım maç kazanabilir, kaybedebilir ama mücadele ruhu ve takımdaki arkadaşlık üst seviyede olacak. Bunu istiyorduk ve şu anda bunu da önemli oranda sağlamış durumdayız. İyi bir takım kurduğumuza da inanıyorum. Zaman geçtikte daha da iyi olacak. Hocamıza da futbolcularımıza da güveniyoruz. Bu takım iyi işler çıkaracak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler