Trabzonspor İsviçre Federal Mahkemesi’ne gidiyor!

Şike davasıyla ilgili CAS kararı sonrasında Trabzonspor sürecin son adımı olan İsviçre Federal Mahkemesi’ne gidecek. Konuyla ilgili Avukat Eda Lermi Zorer Haber61’e konuştu

Trabzonspor İsviçre Federal Mahkemesi’ne gidiyor!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Yöneticisi Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Eda Lermi Zorer Sparta Prag galibiyetinin ardından Haber61 TV’ye açıklamalarda bulundu.

Öncelikle maçı değerlendiren Zorer “Bize kolay maç kazanmak haram. Harika bir maçtı gerçekten. Penaltı kaçırmamıza rağmen 1-1’lik skorla atlasak çok mutlu olmayacaktım ama 2-1’lik skor net oldu.  Penaltının kaçacağını yanımdakilere de söyledim. Bana “Rodallega yok” dediler ama kaçacağını söyledim. Kötü enerjinin yansıyacağını düşündüm ama çok şükür düşündüğüm gibi olmadı. Başta Ünal hoca ve oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir mutluluk. Novak’ın golünden sonra kolbasıtya kadar olan kısmı hatırlamıyorum. Gerçekten 2-1’in  tadı çok güzel oldu. İnşallah AEK maçını da çok güzel bir şekilde atlayacağız.” İfadelerini kullandı.

ŞİMDİ SIRA İSVİÇRE FEDERAL MAHKEMESİ’NDE

3 Temmuz şike sürecinde gasp edilen Trabzonspor’un şampiyonluk kupası için CAS kararının ardından sürecin nasıl işleyeceğini aktaran Eda Lermi Zorer  “CAS kararının ardından İsviçre Federal Mahkemesine başvuru hakkımız var. Onun için de gerekli kararları aldık. Başvuruların yapılması için yurtdışındaki avukatlarla da iletişime geçtik. Bundan sonraki süreç İsviçre Federal Mahkemesi olacak. Yönetim kurulunun kararı bu konu da çok net sonuna kadar gidilecek. İlk günden beri aynı şeyi söylüyoruz, bundan önceki başkan ve yönetim kurulu üyeleri de aynı şeyi yaptılar, biz de aynı şekilde nerede hak arama hakkımız varsa bunu kullanacağız. İsviçre Federal Mahkemesi’nin olumsuz karar vermesi durumunda yollar tükeniyor. Ama hiçbir şey gerçekleri değiştirmeyecek. Ben hukukçuyum ve hukukçu olarak konuşuyorum; hukuksal tüm yolları deneyeceğiz. Şimdi önümüzde bir yol var sadece ona kilitlenmiş durumdayız. Bununla ilgili maddi manevi hiçbirşeyden kaçınmayacağımızı başta başkanımız ve yönetim kurulumuz çok açıklıkla deklare ettiler. Kimsenin şüphesi olmasın.” Şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler