Trabzonspor istiyor diğerleri alıyor

Trabzonspor yeni  sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ederken işler pek de istediği gibi gitmiyor.

Trabzonspor istiyor diğerleri alıyor

Haber61 / Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonuna  yaptığı  4 transfer ile başlayan bordo mavili ekip orta saha ve savunma hattına da takviyeler yapmak için çalışmalarına devam ediyor.


Ancak İstanbul ekipleri  Trabzonspor'un karşısına yeşil sahadan sonra transfer piyasasında da rakip olarak çıkıyor. Özellikle bordo mavililerin istediği oyunculara yönelen İstanbul takımları, bu rekabetten başarılı çıkıp oyuncuları kadrosuna katıyor.

Trabzonspor daha önce N'Diaye, Medel, Vida, Giuliano gibi isimlerle temasa geçmiş hatta bu oyuncuların bazıları uzun süre gündemde kalmıştı. Ancak bordo mavililerin uzun süre peşinde koştuğu bu oyuncular İstanbul takımlarına imza attı.

N'diaye Galatasaray'a, Medel Beşiktaş'a, Giuliano'da Fenerbahçe'ye imza atarken, daha önce bordo mavililerin ilgilendiği Vida'nın da siyah beyazlı ekiple ön sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Yine Trabzonspor'un şuanki kadrosunda Bulunan Kucka için Galatasaray son dakikaya kadar teklif yükseltmiş ama oyuncunun bordo mavili ekibe verdiği söz nedeniyle bu kez başarılı olamamışlardı.

Ayrıca Trabzonspor'un uzun süredir gündeminde olan Serdar Taşçı için Fenerbahçe'nin araya girmeye çalıştığı ve yine bordo mavili ekibin gündeminde olan Gustavo Gomez ile de anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler