Trabzonspor istedi talipleri arttı

Trabzonspor'un gündeminde olan isimlerden Martinez'e teklif yağıyor

Trabzonspor istedi talipleri arttı
Haber61 Spor Servisi

Ara transfer döneminde oldukça hareketli geçiren Trabzonspor Rodallega'yı da kadrosuna katmasının ardından orta sahaya takviye yapmak için kollarını sıvadı.

Bu çerçevede arayışlarını sürdüren Trabzonspor için İtalya'dan Josef Martinez ismi öne sürüldü.Torino'da forma giyen Martinez için bordo mavililerin nabız yokladığı ancak bu futbolcuya başka talipler de olduğu belirtild.

İtalyan Tuttosports'un haberine göre bordo mavililer 23 yaşındaki Venezuella'lı futbolcu için Torino'ya teklif yaptı. Ancak yetenekli oyuncu için Newcastle, Hamburg, Genk ve Brugge takımları devreye girdi. Martinez'i kadrosuna katmak isteyen kulüpler arasında Trabzonspor'un daha istekli olduğu yazılan haberde bordo mavililerin bu transfer için en az 2 Milyon Euro'yu gözden çıkarması gerektiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor