Trabzonspor istedi Lyon kaptı

Trabzonspor ile adı anılan Cenk Özkaçar'ın Lyon'a tranfer olduğu bildirildi

Trabzonspor istedi Lyon kaptı

Adı Trabzonspor ile anılan ve teklif yapıldığı belirtilen Altay'ın genç stoperi Cenk Özkaçar'ın Fransız devi Lyon ile anlaşma sağladığı belirtildi.

Ajansspor'da yer alan bilgilere göre;

Trabzonspor futbolcunun transferi için Altay'a 3.5 milyon TL'lik bir anlaşma sundu. Altay ile görüşmeler olumlu geçerken, futbolcu ile anlaşma sağlanamadı.Cenk'e Beşiktaş da talip oldu. Futbolcunun temsilcisi Mustafa Doğru ile Beşiktaş yetkilileri yakın zamanda bir araya gelecekti. Bu görüşme, ortadan kalktı.Galatasaray ise oyuncu için nabız yoklamıştı.  Genç oyuncuya yurt dışından da talipliler vardı. Fransa'dan belli başlı kulüpler futbolcuyu daha önce izlemişti. 

Cenk Özkacar için Fransız ekibi Lyon ile anlaşma sağlandı. Lyon ile futboclu arasında 5 yıllık bir kontrat yapılacak. Altay'ın bir sonraki transferden de pay alma durumu olduğu öğrenildi.

2018-19 sezonunda Karacabey Belediyespor’da 24 maçta 1722 dakika süre alan Cenk Özkacar, 1 gole imza attı. 2019-20 sezonunda ise Altay ile kariyerinde yeni bir sayfa açan 1.90 boyunda ve 19 yaşındaki futbolcu, bu sezon lig ve kupa olmak üzere toplam 15 maçta 904 dakika oynadı. Futbolcu, Türkiye 21 Yaş Altı ekibinde ise 1’i ilk 11 olmak üzere 2 maçta şans bulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler