Trabzonspor istedi Galatasaray talip oldu

Trabzonspor'un görüştüğü Caceres için Galatasaray'ın da teklif yaptığı öne sürüldü

Trabzonspor istedi Galatasaray talip oldu
Trabzonspor'un geçen hafta görüştüğü ve yanıt beklediği Martin Caceres'e Galatasaray'ın teklif yaptığı iddia edildi.

Galatasaray'da ünlü stoper Martin Caceres gündeme geldi ancak Uruguaylı savunmacının istediği yüksek ücret transferin kısa zamanda rafa kalkmasına sebep oldu. 

Yıllık 2,5 milyon euro...

Uzun zamandır futbola uzak kalan ve Temmuz ayında Juventus'un serbest bıraktığı Caceres, Trabzonspor'un yanı sıra Galatasaray'la da pazarlık masasına oturdu ancak görüşmeler kısa sürdü. 29 yaşındaki futbolcu Sarı Kırmızılılar'dan yıllık 2,5 milyon euro talep ederken, bu rakamı fazla bulan yönetim transferi rafa kaldırdı. 

Her sezon düşüşte!

Uzun zamandır futbola uzak kalan Caceres, son sezonlarda kademeleri olarak oynadığı maç sayısını azalttı ve 29 yaşında olmasına ve Juventus, Sevilla ve Barcelona gibi kulüplerde forma giymesine rağmen gözden düştü. 

2013/2014 sezonunda toplam 30 maça çıkan ünlü savunmacı, 2014/2015'te bu sayıyı 14'e geöen sezon ise 9'ya kadar düşürdü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler