Trabzonspor işte böyle yönetiliyor!

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Yıldırım Demirören’i desteklemesi camia ve taraftarlar arasında büyük tepki çekerken bir çok iddia da gün yüzüne çıkmaya başladı.Özellikle Hacıosmanoğlu’nun Demirören’in yöne

Trabzonspor işte böyle yönetiliyor!

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Yıldırım Demirören’i desteklemesi camia ve taraftarlar arasında büyük tepki çekerken bir çok iddia da gün yüzüne çıkmaya başladı.

Özellikle Hacıosmanoğlu’nun Demirören’in yönetim listesine İbrahim Usta’yı delege olarak göstermesi üzerine çok çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Hacıosmanoğlu’nun bu kararında ve hamlesinin altında yatan sebebin “Kader arkadaşım” dediği İbrahim Usta’ya olan borcunu ödemek olduğu belirtildi.

Trabzonspor Kongresinde İbrahim Usta, 13.sandıktaki büyük etkisiyle Hacıosmanoğlu’na başkanlık yolunu açmıştı. O kongrede başkan seçilen Hacıosmanoğlu, Usta’ya “Kader arkadaşım” diyerek aynı zamanda seçim çalışmalarında da yanında olan İbrahim Usta’ya teşekkürlerini sunmuştu. İddialara göre Hacıosmanoğlu başkan olduktan sonra Usta’ya olan borcunu ilk aşamada 1461 Trabzon’u kullanarak ödedi. Hacıosmanoğlu çalışmaları sonucunda oldukça başarılı durumda olan pilot takım 1461 Trabzon’un başkanlığına İbrahim Usta’nın teyzesinin oğlu olan Şaban Bülbül’ü getirdi. Bülbül’ün başkanlığa gelmesinin ardından bir önceki sezon PTT 1.Lig’de şampiyonluğa oynayan 1461 Trabzon küme düştü. Pilot takımın yeniden toparlanarak PTT 1. Lig’e yükselmesi  oldukça büyük paralara mal olurken toplamda bu rakamın 15 Milyon TL’yi geçtiği kaydedildi.

Bir diğer iddiaya göre Hacıosmanoğlu’nun Usta’ya olan borcunu pilot takımın yanı sıra son olarak TFF başkanlık seçimlerinde Demirören’in listesine Trabzonspor delegesi olarak sokarak ödediği dillendirildi.

3 Temmuz sürecinden bugüne Demirören’in karşısında olmamak bile suç sayılırken Hacıosmanoğlu’nun bu son hamlesi camiada bardağın taşmasına neden oldu. Hacıosmanoğlu’nun “Namus borcum” dediği şampiyonluk kupasının alınamamasında en büyük rolü oynayan ve açıkça hukuku tanımadığını ilan eden Demirören’e destek olması taraftarların da “Yalnızca Trabzonspor’a değil Trabzon’a ihanet” şeklinde tepkisini çekti. 

Yaşanan son gelişmelerin ardından Hacıosmanoğlu’nun kendi yönetiminin dağılması ve 1 buçuk yılda borcu 200 Milyon TL arttırmasının ardından, altından kalkamayacağı borç yükü nedeniyle yakın zamanda istifa etmesinin beklendiği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor