Trabzonspor istatistik rekoru kırdı

Fırtına dün ceza sahasında 50 orta yaptı, 18 de korner attı. Bu kez vuracak adam olmadığı için bu ortalar boşa gitmiş oldu, hiçbir sonuç elde edilemedi.50 orta 18 köşe atışıTrabzonspor, Eskişehir karşısında dün istatistik rekoru kırdı ancak gol atamadı. R

Trabzonspor istatistik rekoru kırdı

Fırtına dün ceza sahasında 50 orta yaptı, 18 de korner attı. Bu kez vuracak adam olmadığı için bu ortalar boşa gitmiş oldu, hiçbir sonuç elde edilemedi.

50 orta 18 köşe atışı

Trabzonspor, Eskişehir karşısında dün istatistik rekoru kırdı ancak gol atamadı. Rakip ceza sahasına dün 50’nin üzerinde orta yapan Trabzonspor, 18 de köşe atışı kullandı.

Eskişehirspor ise yalnızca bir kez köşe atışı kullanabildi

Ancak ev sahibi takım buna rağmen iki gol üretti. Trabzonspor taraftarı ise uzun boylu oyuncu Cardozo’nun yokluğunda bu kadar orta yapılmasına isyan etti. Sosyal medya üzerinde bordo-mavili taraftarlar, “’Cardozo oynadığı zamanlarda bile bu kadar orta yapılmadı. Neden şimdi?”’ diye serzenişte bulundular. Yayıncı kuruluşun yorumcusu Hamdi Aslan ise, “Cardozo bugün istatistikleri görse ‘Arkadaşlar bana kastınız mı var?’ diye sorardı” yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor