Trabzonspor Irakli Azarovi transferini bitirmeye gitti!

Trabzonspor genç sol bek Irakli Azarovi'yi kadrosuna katmak için Gürcistan'a ekip gönderdi.

Trabzonspor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu sezon 8 transfer yapan bordo mavililer bu kez 19 yaşındaki Gürcü solbek Irakli Azarovi'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Haber61'in edindiği bilgiye göre; Dinamo Batumi takımında forma giyen genç futbolcu için yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçmesinin ardından Trabzonspor Gürcistan'a heyet gönderdi. Bu transferin olumlu sonuçlanması bekleniyor.

Ülkesinin milli takımının formasını 1 kez giyen gelecek vaadeden Azarovi, bu sezon 5 maçta forma giyip 1 asist kaydederken geçen sezonu ise 22 maçta 1 gol 2 asistle tamamladı.

Dinamo Tiblis alt yapısından yetişen ve 1 Ocak 2021'de Dinamo Batum'a katılan Azarovi'nin takımıyla olan sözleşmesi 31 Aralık 2022'de sona eriyor. Öte yandan genç futbolcu için daha önce Club Brugge ve Krasnodar'ın ilgisi olduğu basına yansımıştı.

Trabzonspor Irakli Azarovi transferini bitirmeye gitti!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor