Trabzonspor İlkleri yaşadı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Adanaspor'u 4-1 mağlup eden Trabzonspor söz konusu maçta ilkleri yaşadı.  Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor'u deplasmanda 4-1 mağlup ederek, grubundan çıkmayı garantiledi. 4'te 4 yapan Karadeniz ekibi,

Trabzonspor İlkleri yaşadı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Adanaspor'u 4-1 mağlup eden Trabzonspor söz konusu maçta ilkleri yaşadı. 

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor'u deplasmanda 4-1 mağlup ederek, grubundan çıkmayı garantiledi. 4'te 4 yapan Karadeniz ekibi, yenilgisiz yoluna devam ederken, söz konusu maçta ise ilkleri yaşadı. Karşılaşma altyapıdaki oyuncuların yanı sıra, daha önce takımdan çeşitli nedenlerle uzaklaştırılan oyuncular için de yeni bir şans oldu. Tekelioğlu’na göreve gelmesinin ardından bordo-mavililer, genç oyuncuların takıma kazandırılmasının yanı sıra kadro dışı bırakılan oyuncuların da yeniden kazanılması adına önemli hamleler yaptı. Tekelioğlu, altyapıdan beraber çalıştığı oyuncuları kadroya alarak, forma şansı vermesinin yanı sıra bir dönem futbola küsen oyuncuları da yeniden kazanma adına önemli girişimlerde bulundu.
 
DENİZ YILMAZ İLK KEZ GOLLE TANIŞTI
 
Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen Deniz Yılmaz, bu sezon bordo-mavili forma ile ilk kez golle tanıştı. Uzun süredir tutuk bir görüntü sergileyen ve bekleneni veremeyen oyuncu, bu sezon ilk golünü Ziraat Türkiye Kupası'nda attı.
 
SONER AYDOĞDU İYİ FUTBOLUNU GOLLE SÜSLEDİ
 
Yeni yönetimin göreve gelmesi ve Sadi Tekelioğlu'nun raporuyla yeniden takımla birlikte çalışmalara başlayan Soner Aydoğdu, devre arasını da iyi değerlendiren oyuncuların başında geldi. Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor ile Trabzon'da oynanan ilk maçta 45 dakika forma şansı bulan Aydoğdu, deplasmanda oynanan rövanş maçında da 64 dakika sahada kalarak, iyi bir performans ortaya koydu. Oynadığı iyi futbolu golle süsleyen oyuncu, 6 aylık bir aranın ardından yeniden golle tanıştı. Soner, bu sezon başında UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Trabzonspor'un, Differdange 03'ü 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada forma giyip, 1 gol atmıştı.
 
Soner Aydoğdu ile birlikte kadro dışı bırakılan diğer oyuncu Fatih Atik ise 200 gün sonra forma giyen diğer isim oldu. Tekelioğlu, Fatih Atik'i 45 dakika sahada tuttu. Tekelioğlu'nun Adanaspor maçında görev verdiği bir diğer ise Mehmet Kuruoğlu... 1461 Trabzon forması giydikten sonra bir dönem Boluspor'da kiralık oynayan oyuncu, Trabzonspor formasını ilk kez bu maçta giydi.
 
"TÜRK MESSİ" SAHADA
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu'nun en çok güvendiği isimleri başında ise UEFA tarafından "Türk Messi", "Yeni Hagi" şeklinde tanıtılan ve geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Abdülkadir Ömür de son oynanan Adanaspor maçıyla ilk kez bordo-mavili formayı giyen isimlerden oldu. Trabzonspor 17 Yaş Altı Takımı'nda forma giyen ve milli takımın da kaptanlığını yapan 16 yaşındaki hücuma dönük orta alan oyuncusu, bordo-mavililerde en genç yaşta formayı giyen isim oldu.
 
BU SEZON İLK KEZ 4 GOL ATTI
 
Trabzonspor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor ile oynadığı maçta ilk kez 4 gol atma başarısı gösterdi. Karadeniz ekibi, bu sezon Avrupa'da ve ligde oynadığı maçlarda rakip filelere 4 gol atma başarısı gösterememişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor