“Trabzonspor ilk yarıyı erken geçer”

Spor Yorumcusu Cem Dizdar’dan Trabzonspor yorumu

“Trabzonspor ilk yarıyı erken geçer”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turunda ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Çekya temsilcisi Sparta Prag’ı ikinci maçta 2-1 mağlup ederek tur atladı.

Spor Yorumcusu Cem Dizdar maçın ardından Trabzonspor ile ilgili yaptığı yorumda bordo mavililerin lige hazır olduğunu ve ilk devreyi diğer takımlardan önde geçebileceğini düşündüğünü söyledi.

Dizdar yorumunda “Geçen seneki Trabzon’u birebir çağrıştıran, daha hazırlığı varmış gibi görmedim. Zaten çok anlamıyorum. Bir takım ağır idmanlar yapar, oyuncular üzerinde birkaç hafta bazı etkileri olur ama bir takım çabuk bozulmaması gerekir. İyi takımlar bozulmazlar. Sen iyi takımsan 5-6 haftada rakiplerin daha çok yıprandığı için iyi takımlar daha az yıpranırlar bu ağır idmanlardan çıkmış olsalar da. Trabzonspor öyle bir takım. Bu sene yukarıyı baya zorlayacaklar. Şampiyonluğu baya zorlayacaklar. İlk devreyi de sanki önde götürecekler gibi. Diğerleri eksik var, şuraya adam lazım derken Trabzon sanki yolun yarısını onlardan erken geçecek gibi görünüyor. Maçın anlattığı oydu yani” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor