Trabzonspor ilk hazırlık maçına çıkıyor! Trabzonspor - Haladas Szombathely maçı ne zaman, saat kaçta, canlı olarak yayınlanacak mı?

Trabzonspor ilk hazırlık maçında Macaristan 2. Lig ekiplerinden Haladas Szombathely ile karşı karşıya geliyor.

Trabzonspor ilk hazırlık maçına çıkıyor! Trabzonspor - Haladas Szombathely maçı ne zaman, saat kaçta, canlı olarak yayınlanacak mı?

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor 20 Temmuz'da Avusturya'da başladığı ikinci etap kamp çalışmalarında ilk hazırlık maçına çıkyor. Macaristan ekibi Haladas Szombathely ile karşılaşacak olan Bordo-Maviller'de kimler oynayamayacak. Trabzonspor - Haladas Szombathely maçı ne zaman, nerede? Trabzonspor - Haladas Szombathely maçı canlı olarak yayınlanacak mı? İşte tüm detaylar...

Trabzonspor, 2019-2020 Cemil Usta Sezonu öncesinde hazırlıklarını Avusturya'da sürdürürken, ilk hazırlık maçında Haladas Szombathely ile karşı karşıya gelecek.

Bugün saat yerel saatle 18:00'da başlayacak olan karşılaşmayı herhangi bir kanal yayınlamayacak. (Ancak maçın görüntüleri maç oynandıktan sonra Trabzonspor Youtube kanalına yüklenebilecek.)

Karşılaşma Sportplatz Grein TSV Stadyumu'nda oynanacak.

Haladas Szombathely takımı hakkında:

1919 yılında kurulan Haladas Szombathely takımı şimdilerde Macaristan 2. Ligi'nde mücadele etmektedir.

3,73 Milyon Euro'luk kadro değerine sahip Haladas'da bu sezon kiralıktan dönen oyuncuların haricinde transfer henüz transfer yapılmadı. Bu sebeple hazırlık karşılaşmasında iki takımda genç oyuncu ağırlıklı olarak maça çıkması bekleniyor.

Takımda sol bek oyuncusu Bosnjak, sağ bek Habovda, deneyimli stoper Salata ve on numara Mario Nemeth gibi isimler öne çıkıyor.

 Szombathely kentinin futbol kulübü olan Haladas maçlarını 8 bin kişilik yeni stadı Haladás Sportkomplexum'da oynamaktadır.

Kamp kadrosunda kimler vardı?

31 kişilik kamp kadrosnda Milli takım kampında bulunan Taha Tunç ve Atakan Gündüz'ün yanı sıra izinli olan Ekuban ve Obi Mikel Avusturya'ya götürülmemişti. Sakatlıkları bulunan Onazi ve Fıratcan Üzüm'ün ise tedavileri Trabzon'da devam etmesi sebebiyle ikinci etap kamp kadrosuna dahil edilmediler.

Trabzonspor'un kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

UĞURCAN ÇAKIR, ERCE KARDEŞLER, ARDA AKBULUT, AZAT KUÇKAR, HÜSEYİN TÜRKMEN, MAJID HOSSEINI,GASTON CAMPI, AHMET BAHA BİLGİN, JOAO PEREIRA, KAMİL AHMET ÇÖREKÇİ, SERKAN ASAN, FILIP NOVAK, RAHİM DURSUN, JOSE SOSA, ABDÜLKADİR PARMAK, MURAT CEM AKPINAR, AHMET CANBAZ, CAFER TOSUN, DOĞAN ERDOĞAN, YUSUF YAZICI, KEREM BAYKUŞ, BEHLÜL AYDIN, ABDÜLKADİR ÖMÜR, YUSUF SARI, NEMANJA ANDUSIC, ANTHONY NWAKAEME, DONIS AVDIJAJ, AHMET EREN, SALİH KAVRAZLI, MUHAMMET AKPINAR, KORAY KILINÇ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler