Trabzonspor ilk 11'ini arıyor! İşte Abdullah Avcı'nın favorileri

Trabzonspor'da Alanyaspor maçı 11'i merak ediliyor.

Trabzonspor ilk 11'ini arıyor! İşte Abdullah Avcı'nın favorileri

Trabzonspor için 2. Abdullah Avcı dönemi, 7 aylık bir aranın ardından tekrar başlıyor. Şampiyon hoca, Alanyaspor maçıyla geri dönüş yapıyor. Deneyimli teknik direktör, Papara Park'ta zaferi hedeflerken, hem taraftarları coşturmayı hem de üst üste 2 deplasman öncesinde takımına özgüven aşılamayı amaçlıyor. Milli ara sürecinde yoğun bir tempoda çalışan Bordo-Mavililer, maçtan üç gün önce Avcı'nın ilk 11'ini netleştirmeye çalışıyor.

TRABZONSPOR'UN ALANYASPOR 11'İ NASIL OLACAK?

2023/06/12/abdullah-avci.jpg

Kalede, A Milli Takım'daki performansıyla eski günlerine dönen Uğurcan'ın yerinin kesin olduğu görünüyor. Savunma dörtlüsünün Eren, Denswil, Baniya ve Mehmet Can'dan oluşması bekleniyor. Orta sahada Mendy'nin cezasının sona ermesiyle geri dönmesi bekleniyor. Yanındaki pozisyon için ise Berat, Umut Güneş ve Kourbelis arasında bir rekabet var; bu isimler arasında Berat bir adım önde gibi görünüyor. 10 numara pozisyonunda ise Bakasetas'ın sakatlığı sonrası gözler Abdülkadir Ömür'e çevrilmiş durumda. Bjelica'nın yönetimindeki son 2 maçta ilk 11'de yer almayan genç yetenek, Abdullah Avcı ile tekrar yıldızlaşmayı hedefliyor. Bu nedenle Milli arayı iyi değerlendiren Abdülkadir, Bardhi'nin gribal enfeksiyonuna göre daha güçlü bir tercih gibi görünüyor.

2023/07/24/trezeguet-tsde-oynamak-muhtesem-duygu-2.jpg

TRABZONSPOR'UN YILDIZI GERİ DÖNÜYOR

Sağ kanatta Visca'nın görev alması beklenirken, Onuachu forvette görev yapacak. Sol kanatta ise hafif bir bilek sakatlığı bulunan Trezeguet'nin maça yetişme ihtimali oldukça yüksek. Fountas, Teklic, Umut Bozok ve Enis Destan ise Abdullah Avcı'nın hücum hattındaki alternatifleri olarak değerlendiriliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler