Trabzonspor ile Sivasspor 23. randevuda

Trabzonspor ile Sivasspor 23. kez karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor ile Sivasspor 23. randevuda

Trabzonspor ile Sivasspor, 23. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında ligde oynanan 22 maçta bordo-mavililerin 11 galibiyeti bulunurken, ev sahibi Sivasspor'un ise biri hükmen olmak üzere 6 galibiyeti bulunuyor. 


Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor rakibiyle 23. kez karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de mücadele edemeyen Sivasspor bir sezonun ardından tekrar Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Geride kalan 22 maçta bordo-mavililerin 11 galiiyeti bulunurken, Sivasspor'un ise 6 galibiyeti bulunuyor. 5 maçta ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadı. Trabzonspor attığı 33 gole karşılık Sivasspor 23 gol kaydetti.

Sivasspor biri İstanbul olmak üzere üzere ev sahibi olduğu 11 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik alırken, rakibine 4 defa mağlup oldu. Bu maçlarda Sivasspor 16 gol, Trabzonspor ise 15 gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler