Trabzonspor ile Kayserispor maçının dikkat çeken özelliği

Trabzonspor bu sezon ki 50. resmi karşılaşmasına çıkacak.

Trabzonspor ile Kayserispor maçının dikkat çeken özelliği

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Kayserispor ile karşılaşacak.

28.12.2019 Cumartesi günü medicalpark stadında saat 17:30'da oynanacak karşılaşmada iki takım 45. kez karşılaşacak.

Trabzonspor ile Kayserispor, Medical Park Stadyumu’nda oynayacakları maçla ligde 45'nci kez karşılaşacaklar. Taraflar arasında bugüne kadar oynanan 44 lig karşılaşmasında bordo-mavililerin 27, Kayserispor’un ise 7 galibiyeti bulunuyor. Geride kalan 10 mücadele ise beraberlikle tamamlandı. Söz konusu karşılaşmalarda Trabzonspor, rakip filelere 80 gol gönderirken, kalesinde 44 gol gördü.

2019 yılında 50'nci resmi maçına çıkacak

Trabzonspor, 2019 yılında sahasında konuk edeceği Kayserispor maçıyla birlikte 50'nci resmi maçına çıkacak. Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere söz konusu yılda 49 maçına çıkan Karadeniz ekibi, bu müsabakalarda 24 galibiyet, 12 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Bordo-mavililer Süper Lig'de 18, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 4 galibiyeti elde ederken, Avrupa'da ise 2 kez kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor