Trabzonspor ile Hekimoğlu Trabzon’dan Altyapı anlaşması

Trabzonspor ile Hekimoğlu Trabzon Altyapı çalışması konusunda anlaştı.

Trabzonspor ile Hekimoğlu Trabzon’dan Altyapı anlaşması

Trabzonspor Kulübü ile Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü Alt Yapı çalışmalarına ilişkin ortak iş birliği protokolü yaptı. 

Yapılan protokole göre aşağıdaki maddelerde mutabakata varıldı.

Madde 1- Bu Protokol ile Trabzonspor Alt Yapısı ve Hekimoğlu Trabzon FK. Alt Yapısının imkanlar doğrultusunda birlikte çalışmasını sağlayarak oyuncu geliştirme, yetiştirme hususunda ve diğer konularda daha verimli hale getirmek amaçlanmıştır. 

Madde 2- Bu Protokol, Trabzonspor Alt Yapısı ile Hekimoğlu Trabzon FK. Alt Yapısı iş birliğinde, oyuncu seçme ve yetiştirmede verilecek eğitimde kulüpler arası bilgi ve deneyim paylaşımının arttırılması hususundaki tüm uygulamalarda karşılıklı anlaşarak ikili işbirliği çalışmaları ile ilgili esas ve usulleri kapsar.

Madde 2.1- Taraflar, Trabzonspor Alt Yapısı ile Hekimoğlu Trabzon FK. Alt Yapısı bilimsel araştırmaların ve uygulanan yeni antrenman yöntemlerinin gerekli görüldüğü zamanlarda işbirliği içerisinde düzenlenmesi,

Madde 2.2- Taraflar, Trabzonspor Alt Yapısı ile Hekimoğlu Trabzon FK. Alt Yapısı oyuncu seçme faaliyetlerinin işbirliği içerisinde düzenlenmesi,

Madde 2.3- Taraflar, Trabzonspor Alt Yapısının sahip olduğu fiziki şartlarının (saha, fitness salonu ..) imkanlar doğrultusunda Hekimoğlu Trabzon FK. Alt Yapısı sporcu ve takımlarının da kullanımına olanak sağlanması,

Madde 2.4- Taraflar, Trabzonspor Alt Yapısında oynayamayan fakat gelişim gösterebilecek oyuncuların oynatılması ve gelişimlerinin yakınen takip edilmesi için veli ve ilgili sporcunun da düşüncelerini alarak Hekimoğlu Trabzon FK. Alt Yapısına gitmeleri hususunda tavsiyede bulunulması.

Madde 2.5- Taraflar, Trabzonspor Alt Yapısı ile Hekimoğlu Trabzon FK. Alt Yapısı ortak proje, turnuva, seminer ve okul seçme faaliyetlerinde birlikte hareket etmesi, konularında mutabakata varmışlardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler