Trabzonspor İle Gaziantepspor...

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 6. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, deplasmanda yarın Gaziantepspor ile karşılaşacak. İki takım arasında oynanan toplam 76 lig ve kupa maçlarında bordo-mavililerin 38'e 15 üstünlüğü bulunuyor. 23 karşılaşma ise beraberlikle

Trabzonspor İle Gaziantepspor...

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 6. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, deplasmanda yarın Gaziantepspor ile karşılaşacak. İki takım arasında oynanan toplam 76 lig ve kupa maçlarında bordo-mavililerin 38'e 15 üstünlüğü bulunuyor. 23 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor'un 137 golüne karşılık Gaziantepspor'un 76 golü bulunuyor.

KUPA'DA 13. RANDEVU

Trabzonspor ile Gaziantepspor Ziraat Türkiye Kupası'nda bugüne kadar 12 kez karşılaştı. Bu maçlarda bordo-mavililerin 7 galibiyeti bulunurken, Gaziantepspor'un ise 2 galibiyeti bulunuyor. Takımlar 3 karşılaşmada ise birbirlerine üstünlük kuramadı. Karadeniz ekibinin 26 golüne kırmızı-siyahlı ekip 15 golle yanıt verdi.

TRABZONSPOR DEPLASMANDA EN SON GALİBİYETİ 2011 YILINDA ELDE ETTİ

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı rakibi Gaziantepspor'u deplasmanda 4 sezondur yenemiyor. Bordo-mavililer, rakibi karşısında en son galibiyetini 2011-2012 sezonunda 29 Ekim 2011 yılında oynanan ve Halil Altıntop'un attığı golle 1-0 mağlup ederek aldı. Daha sonra oynanan karşılaşmalarda ise Trabzonspor, Gaziantepspor'u deplasmanda mağlup edemedi.

İki takım arasında bu sezon ligde ve kupada Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda iki maç oynandı. Lig maçı 2-2 beraberlikle biterken, kupa maçında ise Trabzonspor rakibini 2-1 mağlup etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler