Trabzonspor ile Galatasaray'ın 127. Randevusu

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor.

Trabzonspor ile Galatasaray'ın 127. Randevusu

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak . Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Trabzonspor ezeli rekabette Galatasaray ile 127. kez rakip oluyor. Trabzonspor 42 kez kazanırken 57 kez de mağlup oldu.

Spor Toto Süper Ligde geride kalan 20 haftada Bordo-Mavililer 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 5. sırada bulunurken, Galatasaray 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 36 puanla 2. sırada yer alıyor.

127. randevu 
Galatasaray ile Trabzonspor, bugüne kadar Süper Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel müsabakalar olmak üzere toplam 126 kez mücadele etti. Söz konusu mücadelelerde bordo-mavililer ise 42 kez rakibini mağlup ederken, sarı-kırmızılılar 57 kez sahadan galip ayrıldı. 27 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Geride kalan karşılaşmalarda Karadeniz ekibi 141 kez rakip fileleri havalandırırken, Galatasaray 163 gol attı.
 

Trabzonspor ile Galatasaray'ın 127. Randevusu

Ligde 92. maç 
İki takım arasında Süper Lig’de yapılan 91 karşılaşmadan Trabzonspor da 30 kez sahadan galip ayrılırken, Galatasaray 40 kez kazandı. 21 maç ise kazanan çıkmadı. Söz konusu müsabakalarda bordo-mavililer ise 104 gol atarken, sarı-kırmızılılar 116 gol attı.

Son 12 karşılaşmada beraberlik yok 
Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan son maçlarda beraberlik sonucu bulunmuyor. İki takım arasındaki son 12 müsabakada taraftar birbirine üstünlük sağlayamadı. Bu karşılaşmalarda iki tarafın da 6’şar galibiyeti bulunuyor. 

Düdük Ümit Öztürk’te 
İki takım arasında İstanbul’da oynanacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçta dördüncü hakem olarak ise Arda Kardeşler görev alacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor