Trabzonspor ile Galatasaray 92. Kez

Trabzonspor haftasonu deplasmanda Galatasaray’a konuk oluyor.

Trabzonspor ile Galatasaray 92. Kez

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor ile Galatasaray Spor Toto Süper Lig’de 92. Kez karşılaşacaklar.

Galatasaray ile Trabzonspor, Süper Lig'de bugüne kadar 91 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray bu maçların 40'ını kazanırken, Trabzonspor 30 galibiyet elde etti. 21 maç ise berabere bitti.

Süper Lig'de Galatasaray ile oynadığı son dokuz maçın 6’sını kazanan Trabzonspor, 3'de mağlubiyet aldı. Aynı sayıda galibiyeti daha önceki 33 karşılaşmada elde edebilmişti Bu maçların 6’sı beraberlik, 21’i de mağlubiyet ile sonuçlanmıştı.

Trabzonspor'un Süper Lig tarihinde deplasmanda en fazla mağlup olduğu takım 9 galibiyet, 11 Beraberlik ve 25 mağlubiyet ile Galatasaray olarak dikkat çekiyor.

Trabzonspor, Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı son 23 maçın sadece üçünü kazanabildi. 11 Maç berebere biterken, 9 maç da mağlubiyetle sonuçlandı. Ancak bu üç galibiyetin ikisi Galatasaray'a karşıydı. Bordo mavililer, İstanbullu rakiplerini deplasmanda altı maçtır yenemezken İstanbul'daki son galibiyetini Ekim 2016’da Galatasaray'a karşı aldı.

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan son 11 Süper Lig maçında 11 kırmızı kart çıktı, bunların sekizini Trabzonspor gördü.

Galatasaray'ın Süper Lig'de evinde attığı son sekiz golün beşi Henry Onyekuru'dan geldi.

Galatasaray'ın yeni transferi Mbaye Diagne, Trabzonspor'a karşı forma giydiği iki Süper Lig maçında da 2 gol 1 asist ile gol katkısı yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler