Trabzonspor ile DG Sivasspor 26. randevuda

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor deplasmanda DG Sivasspor ile karşılaşacak.

Trabzonspor ile DG Sivasspor 26. randevuda

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor, 26. kez karşı karşıya gelecekler. 

İki takım arasında geride kalan 25 maçta Trabzonspor'un 13, Sivasspor'un biri hükmen olmak üzere 7 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor'un 38 golüne, Sivasspor 27 golle yanıt verdi. 

Trabzonspor 6 sezondur Sivas'ta yenilmiyor 
Demir Grup Sivasspor biri İstanbul olmak üzere ev sahibi olduğu 12 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Ev sahibi ekip attığı 17 gole karşılık ise kalesinde 17 gol gördü. Demir Grup Sivasspor ise Trabzonspor'u evinde 6 sezondur yenemiyor. Kırmızı-beyazlılar en son galibiyetini 10 Şubat 2013'te 2-0'lık skor ile elde etti. Söz konusu müsabakanın ardından bordo-mavililer Sivas'ta oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve bir beraberlik elde etti. 

İki takımda ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini almak istiyor 
Geçtiğimiz hafta başlayan ligin ikinci yarısında oynanan maçlarda iki takım da mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Yarın oynanacak mücadelede Trabzonspor ile Sivasspor, sezonun ikinci yarısının ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Geçtiğimiz hafta bordo-mavililer sahasında Medipol Başakşehir'e 4-2, Demir Grup Sivasspor ise deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 mağlup olmuştu. 

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL SİVAS 11'İ HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Trabzonspor'un muhtemel Sivas 11'i

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor