Trabzonspor ile Denizlispor 55. Randevuda

Trabzonspor Denizlispor ile karşılaşacak.

Trabzonspor ile Denizlispor 55. Randevuda

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu ilk maçında Denizlispor ile karşılaşacak.

15.01.2020 Perşembe günü Saat 20:30’da Medicalpark Stadında oynanacak karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakanın 4. hakemi Adem Cinek olacak. VAR hakemi Erkan Özdamar olurken AVAR hakemi ise Ceyhun Sesigüzel olacak.

55. RANDEVU 

Trabzonspor ve Denizlispor bugüne kadar 55 kez karşı karşıya geldi.

Bu karşılaşmalarda 32 kez Trabzonspor kazanırken 12 kez Denizlispor sahadan galibiyetle ayrıldı. 11 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzon’da oynanan 26 karşılaşmada ise 21 kez Trabzonspor, 2 kez Denizlispor kazandı. Trabzon’da oynanan 3 maç beraberlikle sonuçlandı.

İki takım en son Süper Lig’de 16.12.2019 tarihinde Trabzon’da karşılaşırken maç 2-1 Denizlispor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

Trabzonspor en son oynadığı karşılaşmada hazırlık maçında Partizan’ı 1-0 mağlup ederken Denizlispor en son Süper Lig’de Ankaragücü ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor