Trabzonspor ile Beşiktaş arasında ilginç istatistik

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında geçen üçüncülük yarışında ilginç bir istatistik ortaya çıktı.

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında ilginç istatistik

Türkiye Süper Ligi'nde Trabzonspor ve Beşiktaş arasındaki üçüncülük mücadelesi, dikkat çeken bir istatistiği ortaya çıkardı.

Analiz edilen sonuçlara göre, iki takımın biri puan kaybettiğinde diğeri de maç kazanamıyor.

2024 yılında yaşanan maç sonuçlarına bakıldığında, bu ilginç durum net bir şekilde göze çarpıyor. Örneğin, Beşiktaş'ın 20 Ocak'ta Pendikspor'a 4-0 yenildiği maçın ardından bir gün sonra Trabzonspor, Galatasaray'a 5-1 mağlup oldu.

Takip eden günlerde de benzer sonuçlar yaşandı. 23 Ocak'ta Beşiktaş, Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı ve iki gün sonra Trabzonspor, Rizespor'a 1-0 yenildi. Ocak ayının sonunda Beşiktaş Sivasspor'a 1-0 kaybederken, ertesi gün Trabzonspor Kasımpaşa'ya 3-2 mağlup oldu.

Mart ayında da durum değişmedi. 3 Mart'ta Beşiktaş'ın Galatasaray'a 1-0 yenilmesinin ardından Trabzonspor, ertesi gün Alanyaspor'a 3-1 kaybetti. 16 Mart'ta Beşiktaş Antalyaspor'a 2-1 yenilirken, ertesi gün Trabzonspor, Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldu.

Son olarak, 12 Nisan'da Trabzonspor, Sivasspor'a 1-0 yenildi ve ertesi gün Beşiktaş, Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor