Trabzonspor ile Ankaragücü 70. Randevuda

Trabzonspor haftasonu Ankaragücü’nü ağırlayacak.

Trabzonspor ile Ankaragücü 70. Randevuda

Haber61 - Spor Servisi

Süper Ligin 20. Haftasında Trabzonspor ile Ankaragücü karşılaşacak. Cumartes saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Samet Çiçek ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Bahattin Şİmşek olacak.

Trabzonspor ve Ankaragücü, Süper Lig'de 69 maçta karşı karşıya geldi. Bu maçların 36'sını kazanırken, Ankaragücü 16 galibiyet aldı. 17 maç da beraberlik ile sonuçlandı.

Trabzonspor, Ankaragücü'nü ağırladığı 34 Süper Lig maçının 32'sinde yenilmedi. Bu karşılaşmaların 23’ünü kazanırken 9 maç da bereberlikle bitti. Ankaragücü'nün Trabzon’da elde ettiği son lig galibiyeti Mart 2007’de 1-0’lık sonuçla alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler