Trabzonspor ile anılıyordu! Menajerinden açıklama geldi

Trabzonspor ile anılan Dennis Man için menajerinden açıklama geldi.

Trabzonspor ile anılıyordu! Menajerinden açıklama geldi

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Parma forması giyen sağ kanat oyuncusu Dennis Man ile ilgilendiği öne sürülmüştü.

27 yaşındaki Romanyalı oyuncunun menajeri Becali'den açıklama geldi.

Trabzonspor'un Dennis Man için şu ana dek bir girişim yapmadığını ifade eden Becali, "Trabzonspor ile ilgili çıkan haberler asılsız. Dennis, milli takıma çağrıldı ve sonra Parma ile görüşecek. Karar verildikten sonra teklif gelirse gidebilir" dedi.

Güncel piyasa değeri 3 milyon 250 bin Euro olarak gösterilen Dennis Man, Parma ile Serie B'de bu sezon 28 maça çıkmış, 6 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.

Sağ kanatın yanı sıra sol kanat ve santrfor bölgesinde de görev yapabilen Dennis Man'ın İtalyan temsilcisi ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler