Trabzonspor ile anılıyordu, menajeri açıkladı!

Trabzonspor ile ismi geçen Ukraynalı golcü için menajerinden transfer açıklaması geldi.

Trabzonspor ile anılıyordu, menajeri açıkladı!

Trabzonspor, Dniprolu Artem Dovbyk'i istiyordu. Bordo mavililerin talip olduğu Ukraynalı golcüye dair flaş bir açıklama geldi.

Dovbyk'in menajeri yaptığı konuşmada, oyuncusunu 4 büyük kulübün de istediğini açıkladı. Bununla beraber yıldız ismin menajeri, transferin gidişatına dair de konuştu. İşte Artem Dovbyk'in menajerinin Ukrayna basınına yaptığı o açıklamalar...

"Evet, gerçekten de Türkiye'nin önde gelen kulüpleri Dobyk'e ilgi gösterdi. Türkiye'nin 4 büyük kulübü de Artem Dovbyk'i istedi. Ancak, her şeyden önce gelişimine odaklanıyoruz. Bu yönde somut çalışmalarımız devam ediyor. Kiralama seçeneği, Dovbyk tarafından dikkate alınmadı. Kulübü Dnipro da, kiralama teklifini kabul etmedi. Ne yazık ki son zamanlarda çok fazla transfer haberi duyuyorum. Bu haberleri yalanlamak zorunda kalıyorum. Bu tip haberlerin ciddiye alınmamasını Dnipro taraftarından temenni ediyorum."

Santrafor Artem Dovbyk'ın SK Dnipro ile sözleşmesi 31 Aralık 2024 tarihinde sona eriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor