Trabzonspor ile anılan Nicolas Pepe kimdir?

Trabzonspor'un gündemine gelen Nicolas Pepe bordo mavili taraftarlarda heyecan yarattı. Peki, Nicolas Pepe kimdir? İşte kariyeri ve hakkında merak edilenler.

Trabzonspor ile anılan Nicolas Pepe kimdir?

Trabzonspor'un, Arsenal forması giyen Nicolas Pepe ile ilgilendiği yönündeki iddialar bordo mavili taraftarlarda büyük heyecan yarattı. Nicolas Pepe'nin kim olduğu ve kariyeri araştırılıyor. İşte yıldız oyuncuya dair bilgiler.

Nicolas Pepe kimdir?

Pepe, 29 Mayıs 1995 yılında Fransa'da; Senegalli, Nijeryalı, Faslı ve Türklerin yoğun olarak yaşadığı Mantes-la-Jolie bölgesinde dünyaya geldi.

Gençlik yıllarında FC Solitaires Paris Est ve Stade Poitevin FC formalarını giydi. 2013 yılında Angers altyapısına transfer oldu. Kariyerindeki ilk profesyonel sözleşmeyi de Angers'ta imzaladı.

US Orléans, Nice ve Lille gibi ekiplerde forma giyen Nicolas Pepe, son olarak İngiliz devi Arsenal için ter döküyordu.

Sağ kanat ve santrfor bölgesinde görev yapabile Fildişi Sahilli futbolcu, Arsenal kariyerinde 112 maçta 27 gol ve 21 asistlik performans gösterdi.

Pepe, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın formasını 37 kez giyerken 10 gol kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor