Trabzonspor ikna edemedi Sosa devreye girdi!

Trabzonspor, Arjantinli stoper için Estudiantes’i ikna edememişti. Devreye bu kulüpte yetişen Sosa girdi.

Trabzonspor ikna edemedi Sosa devreye girdi!

Transferde atak bir görüntü sergileyen bordo-mavililer, uzun süredir Gaston Campi'yi renklerine katmaya çalışıyor. Trabzonpor 28 yaşındaki stoper için kulübü Estudiantes'e yaptığı 1 milyon euro'luk ilk tekliften olumsuz yanıt almıştı. Karadeniz Fırtınası, rakamı 1.3 milyon euro'ya güncelleyip yeniden Arjantin ekibinin masasına koydu. Şimdi gelecek cevabı bekliyor. Vatandaşının Trabzonspor'a transfer olması için kaptan Jose Sosa da devrede. Tangocu, yetiştiği kulüp olan Estudiantes'in kolaylık yapması için görüşmelerini sürdürüyor. Arjantin temsilcisinin de teklifi kabul etmesi bekleniyor.

JOSE SOSA 34 YAŞINDA
Arjantinli yıldız Jose Sosa dün 34 yaşına bastı. Bordomavili kulüp de tecrübeli kaptanı için bir kutlama görseli hazırladı. Taraftarlar, Tangocunun sosyal medya hesaplarına ulaşarak yeni yaşını kutlamayı ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler