Trabzonspor ikinci yarıya hazır

Trabzonspor ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya'da yaptığı kampı yarın tamamlayacak.

Trabzonspor ikinci yarıya hazır

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına Antalya’da yaptığı kamp çalışmalarıyla hazırlanan Trabzonspor, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Antalya kampını tamamlayıp, Bursaspor ile oynayacağı 17’inci hafta mücadelesi için Bursa’ya hareket edecek.


Devre arası hazırlıklarını Antalya Belek’te yaptığı çalışmalarla sürdüren Trabzonspor, Cuma günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçla ikinci yarıya başlayacak. 2 Ocak’ta Antalya’nın Belek ilçesinde başlayan devre arası kampı yarın yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Zaman zaman hava muhalefeti nedeniyle salonda yapılan ve toplamda 15 antrenmanla son bulacak devre arası kampında futbolculara sadece bir gün izin verildi. Bordo mavililerde yeni transfer olarak Emmanuel Mas ve Joao Pereira kamp kadrosuna dahil olurken, prensipte anlaşılan Carl Medjani de kampa katıldı. Muhammet Demir ile Güray Vural ise farklı takımlara transfer olarak kamptan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler