Trabzonspor iki transferi bitirdi mi?

Transfer harekatını sürdüren Trabzonspor’da flaş gelişme

Trabzonspor iki transferi bitirdi mi?
Haber61 Spor Servisi – ÖZEL

Bu sezon istenilen performansın çok altında kalarak hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo mavililerin iki transferde sona yaklaştığı öğrenildi.

Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre; Arjantin’in San Lorenzo kulübünde forma giyen sol bek Emmanuel Mas transferinde büyük aşama kaydedildi. Transferin tamamlanmak üzere olduğu öğrenilirken Mas’ın kampa yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi. Yine sezon boyunca eksiklik hissedilen mevkilerden biri olan sağ bek için de harekete geçen bordo mavililer Sporting Lizbon’da forma giyen Portekizli oyuncu Joao Pereria ile görüşmelerini hızlandırdı. Bu oyuncuyla yapılan ilk görüşmelerde olumlu sonuçlar alındığı ve büyük oranda anlaşıldığı bildirildi.

İKİSİNİN DE SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Transfer yaparken bütçeyi de zorlamak istemeyen Trabzonspor yönetiminin büyük oranda anlaştığı Mas ve Pereria’nın sezon sonunda kulüpleriyle olan sözleşmelerinin bitecek olması dikkat çekti. İki oyuncunun da kulüpleriyle yeni sözleşme imzalamamış olmasının transferlerde Trabzonspor’un elini güçlendirdiği öğrenildi.

Emmanuel Más kimdir?
emmanuel mas


San Lorenzo’da forma giyen Arjantinli sol bek 27 yaşında. 1.83cm boyundaki oyuncu kariyerine Arjantin ekibi San Martin’de başladı. 2013 yılında ise San Lorenzo’ya transfer oldu. Takımıyla sözleşmesi 2017’nin haziran ayında bitecek olan Mas milli takımla da 6 kez sahaya çıktı. Bu sezon takımıyla 11 maça çıkan Mas 1 gol 1 asist yaptı.

Joao Pereria kimdir?
Joao Pereria

Portekiz’in güçlü ekiplerinden Sporting Lizbon forması giyen Pereira sağ bek mevkinde oynuyor. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu 1.72 cm boyunda . 40 kez Portekiz Milli Takımı’nın formasını da giyen Pereira bu sezon takımıyla 14 maça çıktı. Kariyerine Benfica’da başlayan tecrübeli futbolcu Vicente, Braga, Sporting Lizbon, Valencia ve Hannover formaları giydi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor