"Trabzonspor iki puan kaybetti ama çok şey kazandı"

"Trabzonspor iki puan kaybetti ama çok şey kazandı"

"Trabzonspor iki puan kaybetti ama çok şey kazandı"

Trabzonspor'un eski futbolcularından Mehmet Yılmaz, bordo mavililerin Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı yorumladı.

Mehmet Yılmaz şu ifadeleri kullandı;

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür etkisiz kaldı ama sahneye her an birisi alıyor. Erken olabilir söylemek için ama Trabzonspor bir yıldız adayı daha çıkardı Abdülkadir Parmak. Bunu söylerken bir de Hüseyin Türkmen'e değinmek istiyorum. Çok yerinde çok iyi müdahaleler yaptı.

İki takımda gole kadar çok keyifli bir maç izletmedi ama sonrasında olukça iyi oldu. Trabzonspor golü bulduktan sonra Nwakaeme golden sonra çok iyi katkı yaptı. Kendi benliğine dönerek oynadı. İki puan kaybedildi ama bir çok şey kazanıldı. Çok pozisyona girdi ama atamadı, futbol şansı yanında değildi.

Trabzonspor'da yıldız adayı olacak çok daha genç olacaktır. Takım iyi yolda. Puan kayıpları olacaktır, rotasyon için kullanacak çok fazla oyuncu yok çünkü. Taraftar bunu doğal karşılayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler