Trabzonspor iki genç futbolcuyu istiyor

Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ederken gündemde olan iki genç isim Barış Alper Yılmaz ve Enis Destan oldu

Trabzonspor iki genç futbolcuyu istiyor

Trabzonspor gelecek yıl iddialı bir kadro kurmanın hazırlıklarını yaparken genç isimlere de yatırım yapmayı planlıyor.

Hem scout ekibinin hem de teknik direktör Abdullah Avcı’nın belirlediği isimler üzerinde yapılan çalışmalar neticesinde iki genç isim radara takıldı.

Haber61'in edindiği bilgilere göre; Bordo mavililerin Keçiörengücü forması giyen Barış Alper Yılmaz ve Altınordu’da oynayan Enis Destan’ı ciddi şekilde istediği öğrenildi.

Trabzonspor’un iki isim için de kulüpleriyle görüşme halinde olduğu kaydedildi.

Barış Alper Yılmaz kimdir?
Keçiörengücü’nde oynayan 20 yaşındaki Barış’ın asıl mevkisi sol kanat. Rizeli olan genç futbolcu ayrıca sağ kanat ve forvette de oynayabiliyor. Bu sezon 36 maçta 8 gol 5 asistle oynayan Barış Yılmaz U 21 Milli Takımında da 2 kez forma giyip 1 gol attı.
Transfermarkt Değeri 700 Bin Euro olarak gösterilen futbolcu daha önce Rize Özel İdare ve Ankara Demir forması giydi. Bu sezonun başında Keçiörengücü’ne transfer olan Barış’ın sözleşmesi 2024’te sona erecek.

Barış Alper Yılmaz kimdir?

Enis Destan kimdir?
Altınordu altyapısının son dönemdeki dikkat çeken yeteneklerinden Enis Destan santrafor olarak oynuyor. 18 yaşındaki 1,85 boyundaki futbolcu bu sezon A takımla çıktığı 27 maçta 13 gol 3 asist yaptı. 
Yurtdışından da talipleri olduğu basına yansıyan Enis’in transfermarkt’taki güncel değeri ise 900 Bin Euro olarak gösteriliyor.  Enis U21 Milli Takımında da 1 maçta forma giydi.
Genç forvetin kulübüyle olan sözleşmesi 2024’te sona erecek

Trabzonspor iki genç futbolcuyu istiyor

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor