Trabzonspor idmanında kavga

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında pazar günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı.   Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor'u 4-1 yenerek grup birinciliğini garantileyen Trabzonspor, ligdeki Bursaspor ma

Trabzonspor idmanında kavga
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında pazar günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına başladı.
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanaspor'u 4-1 yenerek grup birinciliğini garantileyen Trabzonspor, ligdeki Bursaspor maçı hazırlıklarına da ara vermeden başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya Adanaspor maçında sakatlanan Mustafa Yumlu katılmadı. 
 
Sakatlığı nedeniyle ülkesinde tedavi olan Paraguaylı oyuncu Oscar Cardozo ve ikinci yarı hazırlıklarına izinsiz olarak katılmayan Douglas Franco ise antrenmanda yer aldı. Antrenman devam ederken teknik direktör Sadi Tekelioğlu gazetecilerin yanına gelerek bir süre sohbet etti.
 
Düz koşu ile başlayan antrenmanın ilk bölümünde kondisyona dayalı bir çalışma programı uygulayan bordo-mavililer, son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yaptı. Maç sırasında bir pozisyon sonrası Erkan Zengin ve Alper Uludağ kısa süreli bir tartışma yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor