Trabzonspor için zirve haftası

Trabzonspor zirve yolunda bu hafta oldukça kritik bir maça çıkacak

Trabzonspor için zirve haftası

Trabzonspor haftayı karlı kapattı... Başakşehir'i, Yusuf Sarı'nın müthiş golüyle 1-0 deviren Bordo-Mavililer 3 puanı hanesine yazdırırken, aynı zamanda zirve yolundaki direkt rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'a da iyice yaklaştı. Beşiktaş'ın BAY geçtiği ve puan kazanamadığı haftada, Fenerbahçe'de de Göztepe'ye yenildi.

Avcı 17. sırada almıştı

İzmir ekibine 1-0 mağlup olarak ağır yara alan Fenerbahçe 51 puanda kaldı. Beşiktaş'ın da 51 puanla kapattığı haftada Trabzonspor 48 puana yükseldi. Abdullah Avcı'nın 17. sırada devraldığı Fırtına galibiyet serileriyle Beşiktaş ve Fenerbahçe ile farkı 3'e indirirken, lider Galatasaray'la da puan farkı sadece 6.

Büyük darbe... 

Üstelik Trabzonspor bu hafta Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Fırtına, Sarı-Lacivertliler'i devirmesi halinde Fenerbahçe ile aynı puanda olacak ve zirve yolunda kendisine büyük avantaj sağlarken, rakibine de büyük darbe vuracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler