Trabzonspor için yeni bir başlangıç! İşte Abdullah Avcı’nın planı

Trabzonspor'da gözler Dünya Kupası sonrasına çevrildi.

Trabzonspor için yeni bir başlangıç! İşte Abdullah Avcı’nın planı

Dünya Kupası arası Trabzonspor’a ilaç gibi geldi. Abdullah Avcı, bu arayı sezon başı kampı gibi değerlendirip, takımına yeniden form kazandırmayı planlıyor. En önemli koz ise Edin Visca’nın dönüşü olacak.

İşte Abdullah Avcı'nın Kasım planı:

Öncelikle kolay gol yeme problemini çözmek isteyen Avcı, kırılgan olan takım savunmasını düzeltecek. Şu ana kadar beklerden istediği verimi alamayan Trabzonspor’da, kanatların oyuna katkısının mutlaka yükseltilmesi gerekiyor. Larsen Dünya Kupası’na gidecek ancak Eren Elmalı bu periyotta takımla olacak. Avcı’nın sağ bekte Hüseyin ve Doğucan’ı denemesi bekleniyor. Bruno Peres ise ikinci yarıda takıma dönecek. Hücum organizasyonunu sil baştan kurgulayacak olan başarılı çalıştırıcı, sakatlıktan kurtulan Edin Visca’ya çok güveniyor.

Lahtimi ile Naci Ünüvar’a şans

Djaniny, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür gibi yıldızlarla özel olarak ilgilenecek Abdullah Avcı, 3 isimden patlama bekliyor. Bu oyuncuların performanslarının yükselmesiyle geçtiğimiz sezondaki hücum gücüne kavuşmayı amaçlayan Avcı, Maxi Gomez Dünya Kupası’nda olduğu için forvette Umut Bozok üzerinden ilerleyecek. Başarılı çalıştırıcı, geride kalan periyotta çok az forma şansı verdiği Lahtimi ile Naci Ünüvar’ı da hazırlık maçlarında sıklıkla kullanacak. Bardhi’nin ise sol kenardan ziyade orta sahada Hamsik’in alternatifi olarak değerlendirilmesi bekleniyor.

Ön alanda pres ve tempo...

Taktik antrenmanların yanı sıra fiziksel çalışmalara da Dünya Kupası arasında ağırlık verecek olan Abdullah hoca, daha dirençli ve mücadeleci bir takım yaratmak istiyor. Özellikle ön alanda pres ve topu kısa sürede kazanma üzerinde duracak olan Avcı, daha hızlı oynayan bir Trabzonspor ortaya çıkarmayı planlıyor. Tempo problemini bu şekilde çözmeyi hedefleyen deneyimli teknik adam, orta sahada zaman zaman Siopis-Gbamin ikilisini birlikte kullanabilir. Avcı, duran toplarla ilgili de ekstra çalışmalar yaptıracak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler